RING TIL OS - 2147 1507

Rengøringsservice

Print Friendly, PDF & Email

Rengøringsservice

GC Erhverv tilbyder, at udføre grundig rengøring til dig og dine medarbejderes fordel. Vi sørger for, at din virksomhed er et rart sted at arbejde i. Hvor der er et godt indeklima til stor trivsel for virksomhedens medarbejdere.

Vi dækker alle almindelige dagligdags rengøringsopgaver, som der er i en virksomhed. Udover de almindelige rengøringsopgaver, aftørrer vi også telefoner, skrivebordstilbehør, pc og tastaturer, stoleben/bordben, vindueskarme og fodpaneler uden ekstra omkostninger.

Vi tilpasser vores rengøringsløsninger til din virksomhed, så vi altid sikrer os, at vores arbejde er til din fordel. Rengøringen kan udføres dagligt, eller måske passer det bedre i din virksomhed, med et par enkelte rengøringsdage om ugen. Rengøringen kan udføres som synlig rengøring i dagtimerne, eller tidlig morgenrengøring eller, hvis det passer bedre om natten. Vi sørger for uanset hvilke interval du vælger, at du bliver tilfreds med rengøringen.

Pudse-spejl

 

 

 

 

Med mange års erfaring i rengøringsbranchen, har vi en stor viden og ekspertise, at trække på. GC Erhvervs medarbejderstab er alle modne og stabile medarbejdere, der har arbejdet i GC Erhverv i flere år. Sygdomsprocenten blandt medarbejderne er næsten lig 0. Det er vi meget glade for og stolte af. Medarbejderne får megen ros af kunderne og de føler for deres arbejde. Arbejdsglæde og faglig stolthed er nogle af nøgleordene hos GC Erhvervs medarbejder.

Har din virksomhed brug for en rengøring i afgrænset periode, kan GC Erhverv også udføre dette. Vi skræddersyer en løsning, der med fordel kan afdække jeres aktuelle behov i virksomheden.

Kontakt Gitte på telefon 21 47 15 07